Gärdet 24 maj

Till Gärdet i Stockholm ville vi ta med vår keramik grill Big Green Egg http://www.biggreenegg.eu/se/
En helt galet bra skapelse med anor från Asien för att sedan utvecklas mer i USA.
Så fick det bli, en 80 kilo tung grill stuvades in i XC60 och fick sen transporteras under en veckas tid i skuffen fram till semifinalen.
Nu var det dags ordna fram råvaran.
Jag gick till min gamla arbetskollega sedan krogen, Lotta. Hon driver idag "AllFisk" i Linköping. http://www.allfisk.se/Allfisk/Hem.html
Hon plockade fram den bästa odlade laxfilén från Norge, skar upp 2 fantastiskt fina fileér och önskade mig lycka till. "Du får med dig två" sa Lotta, så har du en back up om något går fel.. Väl packeterade satte jag mig i bilen mot Stockholm. Då vi skulle vara på plats redan klockan 08.00 på morgonen så var idén smart att checka in på Scandic i Värtahamnen. Nära och bra läge inför seminfinalen vid Sjöhistoriska på söndagen.