Paradiset - Snäckevarp
Instagram och facebook. Kommentarer och gilla, vänförfrågningar och annat roligt. Det har blivit mycket sociala medier i helgen. Tänk vad mycket sköna människor jag har fått kontakt med i helgen, mat glada, grill glada människor som gärna bjuder på sig själva och sina grill tips.
Efter en skön bio kväll med dottern så drog vi till landet, Snäckevarp.
Jag har ju lärt mig en del i Grillmästarna, vi fick en genomgång av både det ena och det andra men det kan vi gå in närmare på lite längre fram. Men i lördags va det dags att stycka dom bitarna som senare skulle läggas på grillen. Vi hade tänkt att grilla på Big Green Egg men vi gjorde ett omfall och tänkte om. Vi valde vår murade grill istället, bra drag och lite mer rough. Till förrätt valde vi att grilla varsin sikromstoast, med lite creme fraiche, röd lök och en limeklyfta.
Resultatet av kvällens middag blev, entrecote med grillade grönsaker, grillad färskpotatis och mer grillade grönsaker;
<
Till den goda maten njöt vi av Castelforte Amarone della Valpolicella (nr 12379) Rött vin , Kryddigt & Mustigt till en kostnad av 169:- Helt fantastiskt gott och extremt prisvärt Amarone vin.
Dottern Jonnah fick en chokladfondue i 2013 års julklappspel. Den har vi inte hunnit testa ännu men nu var det dags. Vi avslutade lördag kvällen med färska jordgubbar och skuren ananas. Tillsammans med 300 gram smält 60% mörk choklad så blev kvällens middag en riktig 10 poängare.





