Jag är med och jag är kvar...

Herrgud, vilken match..
Vaknade på morgonen på hotellvandrahemmet.. Åt en god frukost tillsammans med oss som blev uttagna till TV produktionen Grillmästarna 2014. Nu bar det iväg mot hemlig plats.
Helt galet mycket folk på plats, en uppslagen lada i myggnästet.. Underbart. 
Nu kunde vi snart köra igång inspelningarna.. men allt tar väldigt lång tid när man spelar in TV. Är det inte rasslande halsband som stör mikrofonen så är det för långt grässtrån som stör den idylliska bild från det vackra fältet. Inte nog med det..det ska ju intervjuvas med jämna mellanrum.. Dom s.k synkningarna kändes bra..det gjorde mig inget att sitta och bli pressad och ifrågasatt.. Tänk, att jag är en av dom 8 som gått vidare i Grillmästarna 2014..shit, är det på riktigt??
Underbara männsikor som alla älskar att grilla.. Från vänster Robin, killen med dom långa ögonfransarna.. Dion, killen som snackar 6 språk även om man kan undra om danskan o norskan kan räknas.. Thomas "Grillsheriffen" en livsnjutare som gillar stora grejer, Johan en av killarna i JD Grill & Event..hmm räknas dom som proffs? Jennie, en driven konsult tjej med fokus på försäljning, Christoffer, måste vara Sveriges coolaste ungdomspastor, vidare Micke som sade upp sig från jobbet för att deltaga i programmet..han tyckte ändå att det var dags att byta.. & jag då Annabell jobbar på polisen och mestadels med att granska övervakningsfilmer för att kunna identifiera brottslingar. Vi är de 8 som är med i årets upplaga av Grillmästarna.
 
Vi kastades in i grillvärlden med uppdrag där vi skulle grilla en förrätt och en varmrätt.. Inom 30 minuter skulle en förrätt serveras bestående av havskräftor.. Att det på bordet stod råvaror som färsk hummer, havskräftor, och annat gott så va det bara att välja och vraka. Kan erkänna att det där med skaldjur, det grillar vi aldrig hemma, möjligtvis röka räkor, men hummer...hallå... Varmrätten bestod av Pichana färsk hummer och temat drog sig åt det brasilianska köket. Jag lyckades med hummern och havskräftorna, jag lärde mig mycket på vägen.. Pichanan lyckades jag grilla på för hårt...ärligt talat så glömde jag bort den på direkt värme..kan bara bli torrt då.. shit. Idiot..är i ett TV program och grillar på för hårt...det händer bara inte... (i alla fall inte hemma) hehe..
Jag stod längst fram under dagens grillning. Jag uppmärksammade inte Micke längst bak, hur jobbigt han hade det..Han hämtade upp till slut och vi kunde alla presentera 2 rätter till juryn.. Kritiken jag fick av juryn var:
* grilla skaldjuren med köttet neråt, till en början
* bränn inte på köttet så..det blir inte bra...
* ett av tillbehören chimichurrin, den hade jag missat vinäger i, det smakade mest olja..
Det här verkade ju jäkligt mörkt för mig..skulle jag åka hem redan första dagen??????? Nu hade juryn andra åsikter och jag klarade mig bra bortsett från det över grillade köttet...
 
Vi deltagare hade ett fint litet "Greenroom" där vi kunde svalka oss med en kall öl efter utmaningen. Den satt fint kan jag säga..en av dom godaste ölen i mitt liv. Synkningarna efter utmaningen, ja vad ska man säga..det var ju en pers, men nu är vi igång..
 
Men vilka lyckades bäst? och vem skulle få åka hem?? Jennie och Micke blev dom två som presterade sämst idag..helt otroligt, dessa duktiga två...men det är en tävling och en ska hem helt enkelt.
Jennie var inte ens mottaglig när hon blev tillsagd att flytta lite på sig innan tagningen.. Det blev helt tomt. SLutligen så blev det Micke som fick åka hem.. Tänk om vi bara hade fått hålla ihop en dag till..eller att alla fick stanna i alla fall en tävling..men så va det ju inte.
Micke fick åka hem och så var vi bara 7 kvar..
Innan Micke åkte hem så fick han vara med som vapendragare till kampanjbilderna för City Gross. Tillsammans med mig, Dion och Thomas så blev vi ansiktet utåt -inför Grillmästarna 2014. Nu ser vi fram mot nästa utmaning, nästa vecka...
https://twitter.com/search?q=annabell%20nilsson&src=typd
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

grillbella.blogg.se

Grilla gott behöver inte vara krångligt, "Keep it simple" och ha roligt vid grillen och i köket

RSS 2.0