Dagen efter premiären

Röken har lagt sig efter slaget på Gärdet. Kunde ha varit lite mera inslag från Gärdet tycker jag. Jag ville ju vara med där ;-)
Det fanns många duktiga grillare på Gärdet som inte lyckades ta sig hela vägen, jag säger bara en sak, ge inte upp, gör som Thomas "Grillsheriffen" satsa nästa år igen, om det blir ett nästa år.. Många skriver sitt missnöje på ex Flashback (Grillmästarna) hur kassa alla är och vilka amatörer till grillare som gick vidare.. En del har inte fattat det där att det faktiskt är en amatörtävling, sen kan den saken diskuteras senare i bloggen. En del kanske är bittra grillkungar/drottningar. Nej jag tror mest på bittra kungar.. Synd, grilltalangerna försvinner i bitterheten. Sen kan man alltid stänga av TV´n eller byta kanal. Så här kan det se ut; "Jag har inte kollat ännu men hemmagrillare brukar vara för jävla töntiga, ska göra en stor sak av allt; '-Visst, en rubb är en rubb, men skaru ha riktigt bra rubb då finns det bara ett sätt!' och prylbögar utav guds nåde. Släng in dom i ett riktigt krogkök och kockarna skulle skratta åt dom eller sätta dom i skiten tills tårarna kommer." Vad kan man säga?? Nej jag tar o plockar fram vår fina grill Big Green Egg och gör en stenugns bakad pizza, ca 350 grader sen swisch in i ugnen, stäng locket och njut - om ett par minuter. Spicy tomatsås, mozarellaost, rökt skinka, färsk skivad röd chili och några baconskivor.. Färsk hackad oregano och lägga lite ruccola på pizzan när den är klar..
Stina
2014-07-03 @ 23:20:52

Bra blogg med kul inslag. Ska bli spännande att framförallt följa er brudar




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

grillbella.blogg.se

Grilla gott behöver inte vara krångligt, "Keep it simple" och ha roligt vid grillen och i köket

RSS 2.0