48 timmar med varierat innehåll

Resan upp till Stockholm tog exakt två timmar, fredagmorgon, ingen trafik och bara flyt - hela vägen. Jag har tidigare berättat om mötet med Johan och Henrik och hur jag satt på tuben ner till city för att gå på en skön AW med bästa syrran. Vi hade tänkt chilla på  www.sturegallerian.se/butik/grandescalier I en lugn och skön miljö tänkte vi ta ett glas vin. Ibland är det värt att lägga närmare 85:- för ett glas.. Men efter 5 minuter, utan att någon i personalen hade sagt hej eller ens tittat på oss så tog vi våra shoppingkassar och gick. Ingen känsla för service där inte..då var det bara vi och tre till som hängde vid bardisken.. Vi tänkte om, och vi tänkte mera rough, vi gick in på www.sturehof.se Fullt i baren och fullt runt omkring, trevlig stämning och trevligt bemötande. Det tog 90 sekunder så hade vi varsitt glas vitt i handen. Snacka om service, dessutom till en billigare penning. Vi tog tuben hem efter en timma, fixade lite mat och hade riktig kvalitetstid.
 
Att äta en frukost som man själv inte gör är så fantastisk gott Syrran hade fixat till smarrigaste frukosten med smoothies, ägg, macka, yoghurt naturell, färska bär och gott kaffe. En fin start på lördagen. Jag behövde en bra start då jag skulle vidare till landet för att lämna av lite grejer.
Väl framme på landet så blev det avlämning av saker och ting, gräsklippning, ansning av blommor, vattning av blommor och en allmän check. Innan jag låste till för hemfärd så tog jag en Hollywoodstrut i frysen, satte ig i bilen och styrde mot Linköping. Där väntade en god middag. Mousserande fördrink, god förrätt, skagen toast med handskalade räkor. Varmrätten bestod av färsk lax, krassesås och röd grapefrukt som man filear upp. Serveras med krispiga klyftpotatisar.. MUMS.. Till det drack vi ett gott rött vin. http://vingruppen.se/73518-chateauneuf-du-pape-750-ml.aspx Vi dricker gärna ett gott rött vin även om vi äter fisk. Kvällen blev inte så sen då jag hade satt upp mig på ett övertidspass på Polisens ledningscentral..06.30-15.00 Det är skönt att kunna hjälpa till lite och så blir det lite extra klirr i kassan.. När jag gick till jobbet den här tidiga söndag morgonen så såg jag två skadegörelser, helt onödiga. Jag tog ingen bild på den första men den andra kunde jag inte låta bli..så här kan det se ut, efter en lördag natt i Linköping
Väl uppe på LKC /ledningscentralen så åt vi framåt 9 en gemensam frukost. Så blev det, ytterligare en frukost som någon annan har gjort, dom smakar oftast lite bättre.. Ha en riktigt bra dag allihopa och keep it simple.
 

grillbella.blogg.se

Grilla gott behöver inte vara krångligt, "Keep it simple" och ha roligt vid grillen och i köket

RSS 2.0